Heeft u tijdelijke behoefte aan extra personeel?
Onze zorgprofessionals zijn direct inzetbaar

Dienstverlening

Door de grote vraag naar zorgprofessionals en het onvoorspelbare karakter van de zorgsector blijft er in de praktijk vaak onvoldoende tijd over om op zoek te gaan naar de juiste mensen. Wij beschikken over een ruim bestand van interim zorgprofessionals die uw organisatie kunnen en willen ontzorgen. Door ruime ervaring weten wij wat er speelt in de markt en waar de behoefte ligt. Onze vakkundige zorgprofessionals staan dag en nacht voor u klaar en zijn direct inzetbaar. Of het nu gaat om ad-hoc situaties of inzet voor langere periodes, IZaaS ontzorgt.

Wij bieden interim zorgprofessionals binnen de intramurale zorg voor onder andere:

  • GGZ
  • Jeugdzorg
  • Verslavingszorg
  • Psychiatrie
  • Forensische zorg
  • Dagbesteding (Dichtbij dagbesteding)

IZaaS Zorgbeleiding

Zorgbegeleiding is een aparte discipline binnen de gezondheidszorg. Op sommige momenten is het onwenselijk dat een geüniformeerde beveiliger over een afdeling heen loopt. In de geestelijke gezondheidszorg kan een uniform bijvoorbeeld associaties oproepen met handhaving of andere overheidsinstellingen waarmee een cliënt in het verleden in aanraking is geweest. Dergelijke negatieve associaties kunnen agressie en frustratie oproepen bij een cliënt wat onwenselijk is op een afdeling waarbij de cliënten zo min mogelijk prikkels moeten ontvangen.

Speciaal voor deze doelgroep heeft IZaaS zorgbegeleiders in dienst. Collega's die in representatieve kleding op de afdeling meehelpen en klussen uitvoeren, teneinde de overige begeleiding te ontlasten. Deze medewerker kan de cliënten begeleiden en ondersteunen in diverse werkzaamheden zoals een tafel dekken, de kamer opruimen of een wandeling maken. Op de momenten dat de cliënt ongewenst gedrag begint te vertonen en een gevaar voor zichzelf, of anderen vormt kan een zorgbegeleider actief optreden.

Met de inzet van IZaaS zorgbegeleiders bent u verzekerd van vakkundige collega's.